Naturální vína vznikají co možná nejpřírodnější cestou. Během výroby nejsou použity žádné cizorodé látky (aditiva) a technologie se řídí přírodními cykly (především cyklem měsíce a silou jeho úplňku). Vína jsou pak dlouho míchána na kvasničních kalech a nejsou sířena ani filtrována.
ORANGE WINE 2016Moravské zemské víno - suchéAlkohol 13,5 % obj. Prastaralá technologie výroby vína, kterou se zpracovávaly bílé hrozny dlouhodobým ležením na slupkách. Barva vzniká dlouhodobých zráním. Bez přidané síry.
ORANGE WINE 2012Moravské zemské víno - suchéAlkohol 13,5 % obj. Prastaralá technologie výroby vína, kterou se zpracovávaly bílé hrozny dlouhodobým ležením na slupkách. Barva vzniká dlouhodobých zráním. Bez přidané síry.
PET NAT 2017 moravské zemské víno, červené, suché (přírodně) perlivé alk. 10,5 % obj. Stará francouzská technologie výroby perlivého přírodního vína. Pije se kalné, dobře vychlazené.Pozor, při otevírání vychladit na -4 C. Bez přidané síry, cukru a přidaných látek.Před otevřením promíchat se sedlinou.
PET NAT 2017 moravské zemské víno, (přírodně) perlivé alk. 10 % obj. Stará francouzská technologie výroby perlivého přírodního vína. Pije se kalné, dobře vychlazené.Pozor, při otevírání vychladit na -4 C. Bez přidané síry, cukru a přidaných látek.Před otevřením promíchat se sedlinou.
CHARDONNAY 2016Moravské zemské víno - suché Živé - nefiltrovanéAlkohol 14 % obj. Víno kvasilo a zrálo v nejlepších francouzských sudech po dobu 1 - 1,5 roku. Do lahví naplněno s kvasničními kaly s minimálním obsahem síry.