Naturální vína vznikají co možná nejpřírodnější cestou. Během výroby nejsou použity žádné cizorodé látky (aditiva) a technologie se řídí přírodními cykly (především cyklem měsíce a silou jeho úplňku). Vína jsou pak dlouho míchána na kvasničních kalech a nejsou sířena ani filtrována.
PET NAT červený moravské zemské víno, červené, suché (přírodně) perlivé alk. 10,5 % obj. Stará francouzská technologie výroby perlivého přírodního vína. Pije se kalné, dobře vychlazené.Pozor, při otevírání vychladit na -4 C. Bez přidané síry, cukru a přidaných látek.Před otevřením promíchat se sedlinou.
CHARDONNAY 2016Moravské zemské víno - suché Živé - nefiltrovanéAlkohol 14 % obj. Víno kvasilo a zrálo v nejlepších francouzských sudech po dobu 1 - 1,5 roku. Do lahví naplněno s kvasničními kaly s minimálním obsahem síry.NÁŠ TIP!Doporučujeme zakoupit jako dárkové balení v kombinaci s naším dalším živým nefiltrovaným Rulandským šedým 2017
RULANDSKÉ ŠEDÉ 2017Moravské zemské víno - suché Živé - nefiltrovanéAlkohol 16 % obj. Víno kvasilo a zrálo v nejlepších francouzských sudech po dobu 1 - 1,5 roku. Do lahví naplněno s kvasničními kaly s minimálním obsahem síry.
PET NAT rosé moravské zemské víno, rosé, suché (přírodně) perlivé alk. 10,5 % obj. Stará francouzská technologie výroby perlivého přírodního vína. Pije se kalné, dobře vychlazené.Pozor, při otevírání vychladit na -4 C. Bez přidané síry, cukru a přidaných látek.Před otevřením promíchat se sedlinou.